Activiteiten en Agenda

Activiteiten:

Door een online platform te creƫren kunnen we elkaar makkelijk en frequenter (digitaal) ontmoeten. Daarnaast willen we een aantal bijeenkomsten organiseren, waarbij we face-to-face in gesprek kunnen gaan over bijvoorbeeld nieuw verschenen studies over motivatie, recente ontwikkelingen kunnen bespreken en onderzoeksideeƫn kunnen uitwisselen.

Deelname aan het netwerk is geheel vrijblijvend. Netwerkleden ontvangen vanuit het netwerk berichten over de activiteiten die vanuit het netwerk worden georganiseerd.

 

Agenda:

Op de ORD 2018 in Nijmegen zullen leden (en geinteresseerden) van het netwerk elkaar weer treffen. Op donderdag 14 juni, na afloop van de sessies (17:30 uur), zoeken we elkaar op bij de receptie/hoofdingang voor een gezellige borrel. Het congresdiner start om 19:00 uur, daar kunnen we dus na de borrel gezamenlijk naartoe lopen (voor wie zich daarvoor heeft aangemeld).

 

Nieuws:

Een van onze netwerkleden, Adrie Winkelaar (1946), Chemicus en Andragoloog, heeft recentelijk een boek geschreven over motivatie: “Hoe werkt motivatie. Om jezelf en anderen te overtuigen een prestatie te leveren.” Klik op de links voor het persbericht, de boekpresentatie en de pdf.

 

Eerdere activiteiten:

De eerste bijeenkomst van het netwerk vond plaats op de ORD 2017 in Antwerpen op 28 juni. Op deze bijeenkomst zijn we in gesprek gegaan over de gewenste doelen en werkwijze van het netwerk. Klik hier voor een kort verslag van de bijeenkomst en hier voor de powerpointpresentatie.